Skinboosters

Skinboosters behoren tot de groep van injectables en doen wat hun naam je belooft: ze geven je huid een échte boost! Door een waterabsorberende substantie, hyaluronzuur, te injecteren, voeden en hydrateren we je huid van binnenuit. Daardoor verbetert de elasticiteit, de vochtbalans én de kwaliteit van je huid, waardoor die steviger, elastischer en gladder wordt. Je uitstraling frist op en je gelaat krijgt een gezonde gloed.

De skinbooster stimuleert de aanmaak van collageen (type 1, 3, 4 en 7) en elastine. Dit wordt ‘bioremodeling’ genoemd en kan al vanaf de eerste tekenen van huidveroudering worden toegepast. Vanaf je dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur namelijk aanzienlijk af, waardoor je huid gaat verslappen, valer wordt of lijntjes kan vertonen. De skinbooster wordt dan ook op verschillende zones ingezet: op je gelaat, je hals en je decolleté, maar ook op je handen, je armen, je dijen en je buik.

Er zijn minimum twee behandelingen nodig, met een tussentijd van vier weken. De behandelingen zijn identiek: de skinbooster wordt door middel van een tiental prikjes geïnjecteerd en verspreidt zich dan geleidelijk over de volledige lichaamszone. De totale behandeling duurt gemiddeld dertig minuten. Molecule- of merknamen delen we mee tijdens de consultatie. De Belgische wet op de geneesmiddelen verbiedt namelijk om dergelijke informatie op een publieke website te vermelden, alsook de prijzen van de behandelingen. Net zoals bij de andere injectables kan er een blauw plekje en wat roodheid ontstaan, maar die verdwijnen snel.

Doordat de huid zelf aan het werk wordt gezet, is het even wachten op de eerste effecten. Na vier tot zes weken zul je een verbetering zien en die zet zich voort tot zes maanden na de laatste behandeling.

Wil je het resultaat behouden, dan kun je om de zes tot negen maand de behandeling herhalen. Eén sessie volstaat in dat geval. Blijf daarnaast je huid goed verzorgen door die te reinigen, te hydrateren en te beschermen tegen de zon.

In het kort:

Foto's voor en na

No items found.

Meer weten over een Skinboosters?

Meer weten over Skinboosters?