Contact

Overweeg je een reconstructieve of esthetische behandeling? Dan ontvangt dr. Decuypere je graag in het AZ Sint-Jan, Brugge. Eerder nood aan een esthetische ingreep? Dan kun je naast het AZ Sint-Jan ook terecht in het Westhuis te Oostkamp. In Westhuis Oostkamp worden enkel consultaties gedaan, ingrepen worden steeds in AZ Sint-Jan uitgevoerd.

AZ Sint-Jan
+32 50 45 23 60

Ruddershove 10, 8000 Brugge

,

Ma-Vrij: 8u30-12u30 / 13.30u-17u

Westhuis

Kortrijksestraat 121, 8020 Oostkamp

,

Dr. Decuypere is een erkend plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg.

Dat wil zeggen dat ze een dertienjarige, universitaire opleiding heeft doorlopen waarin zowel esthetische, reconstructieve als microchirurgische heelkunde aan bod komen. Het is belangrijk om dit te vermelden omdat elke arts in België zichzelf ‘esthetisch arts’ kan noemen, zelfs zonder gespecialiseerde opleiding. Je herkent een plastisch, esthetisch en reconstructief chirurg dan ook altijd aan de laatste cijfers van het RIZIV-nummer, 210. Voor dr. Decuypere is dat het nummer 1 4893260 210.

Op deze website staan bijgevolg geen prijzen vermeld. De Belgische wet op de geneesmiddelen van 25 maart 1964 verbiedt artsen namelijk om reclame te maken voor geneesmiddelen en implanteerbare hulpmiddelen, en daar hoort ook de indirecte vermelding op publieke websites van molecule- of merknamen onder en het noemen van prijzen. Wil je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met het AZ Sint-Jan  of een afspraak maken voor een eerste consultatie. Esthetische ingrepen worden nooit door je mutualiteit of je verzekering terugbetaald. Reconstructieve ingrepen wel. Dr. Decuypere is geaccrediteerd en gedeconventioneerd.