Rimpelvullers

Rimpelvullers behoren tot de groep van injectables. Een rimpelvuller of filler is een injecteerbare gel die, eenmaal ingebracht, volume geeft en zo jouw rimpeltjes, groeven of littekens verzacht. Daarnaast kunnen de rimpelvullers de contour van je gelaat verbeteren of de hydratatie van je huid optimaliseren, waardoor je huidverslapping tegengaat. Ze worden voornamelijk gebruikt om de 

  • neus-lippenplooi op te vullen, 
  • lippen te vergroten of te accentueren, 
  • lijntjes in de bovenlip tegen te gaan, 
  • jukbeenderen aan te zetten, of 
  • afhangende mondhoeken te corrigeren. 

Rimpelvullers worden onder de huid ingebracht met een dun naaldje of een canule. Soms kan er daardoor een lichte roodheid, zwelling of blauwe plek ontstaan, onschuldige reacties die over het algemeen snel weer verdwijnen. Het effect van de behandeling is meteen zichtbaar. 

Belangrijk is wel dat je na de behandeling 24 uur niet over het behandelde gebied wrijft of gaat sporten. Ook saunabezoek of zonnebaden wordt afgeraden.  

Om zo lang mogelijk van het effect te genieten, blijf je best je huid zo goed mogelijk reinigen, hydrateren en beschermen tegen de zon. De behandeling is namelijk niet permanent. We maken gebruik van afbreekbare rimpelvullers, bestaande uit natuurlijke of lichaamseigen stoffen. Molecule- of merknamen delen we mee tijdens de eerste consultatie. De Belgische wet op de geneesmiddelen verbiedt namelijk om dergelijke informatie op een publieke website te delen, net als de prijzen van de behandelingen.

In het kort:

Foto's voor en na

No items found.

Meer weten over een Rimpelvullers?

Meer weten over Rimpelvullers?